Kapcsolás ki/be Vigyorok Történet GYIK Kide Chat
Misi: Sziasztok. Szombaton szeretném meglepni a 22 éve nem látott motoros társasagot a Szelidi tónál szervezett motoros találkozón . KI TART VELEM ? Indulás Szombat 12 órakkor (mert délelőtt dolgozom) . a Baja-i úti SHELL kúttól .
Zvoli: Sziasztok! Ma délután beszéltem egy nagyon kedves hölggyel, Sülyi Zsuzsával..... A hölgy Holik Tomi elhunyt motoros rendőr(ünk) édesanyja. Holnapra meghívást kaprtunk egy eseményre, melyen gyűjtést szervzetek Tomi családjának segítésére. Mivel augusztus 20-án nagyon sokan nem tartózkodunk Szegeden, így sokan sajnos nem tudunk elmenni a Megyei Rendőrkapitánysághoz. Már régebb óta foglalkoztatott a gondolat bennünket, hogy szervezünk a család beleegyezését követően gyűjtést. Megbeszéltem Zsuzsával, hogy az FMP-Motorosok csapata 2014. szeptemberének első felében fogja ezt megszervezni, mi ekkor fogunk találkozni a családdal. A részletek kidolgozását követően jelentkezni fogunk, bízva a támogatásotokban! KÉREM, hogy osszátok! Üdv: Zvoli
Zvoli: Sziasztok! Holik Tamás édesanyjától, Zsuzsa Sülyitól kaptuk az alábbi levelet (köszönjük, hogy gondolt ránk). Mi is gondoltunk erre, beszéltünk gyűjtésről mi is. Aki tud, kérjük legyen a Rendőrség előtt!
Holik Tamásné: Kedves Zvoli és motoros Fiúk! A következő felkérés érkezett a Facebook-on hozzánk. Amennyiben tudni szeretnétek, készségesen tudatom VELETEK: "Kedves Zsuzsa! Ne haragudjon, hogy tolakodom, de azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy el tetszene e tudni jonni AZ alábbi eseményre? Akkor KÖZVETLEN egy családhoz kerülne a Támogatás. MEG egyszer elnézését Kerem, hogy levelemmel zavartam! Őszinte részvétem: Szekeresné Judit Kedves Ismerőseim! Gyertek el, ha tudtok! AUGUSZTUS 20-18: 00-kor a Rendőrség épülete előtt! Rendőrkapitányság, Szeged Párizsi krt. 16-22. 6721 Szeged 1000.- Ft EGY borítékban! NEM Kell utalni, Csák 2 perc éS NEM megvalósíthatatlan a Segítség! EGY rendőr kollégának fogjuk odaadni a pénzt, Aki eljuttatja a családhoz! Itt AZ összefogás ideje! A Holik Család édesapa Nélkül maradt! Szeretném, ha segítenénk Rajtuk! Két pici children maradt Arvan! Nehéz helyzetbe kerültek! Ha Csák 1000.- Ft-ot ad mindenki, Maris tettünk értük valamit, Biztos Vagyok BENNE, hogy sokan melléjük állunk éS megmutatkozik AZ Emberek hatalmas összetartó ereje, a Szeretet, amire a legtöbb Nagy szükség van !!! Kérlek, osszátok meg Minel Többen, hogy segíthessünk Rajtuk! NAGYON koszonom a segítségeteket !!!!!! Mindenkinek, Aki Csák megosztással segít, annak is !!!! Szekeresné Juci" Üdvözletem Önöknek! Holik Tamásné Sülyizsuzsa( Tomi édesanyja)
Holik Tamásné: Kedves Zvolik és motoros Fiúk!
Zvoli: Sziasztok! Alex motoros boltja, a Road Side Motorosbolt (Szeged, Kossuth Lajos sgt.) szabadság miatt az alábbi időszakban zárva tar: 2014. 08. 17 - 08. 24.
saliati: Na majd jövő héten nézzünk rá...
FMP Csaba: Nálam múkodik
saliati: Sziasztok! Csak nálam, vagy másnál sem működik a fórum?
gerappa: Augusztus 14-17 Motoros találkozó,Szerbia Nagybecskerek(Zrenjanin) Road Flayers motoros klub rendezi.Én megyek,készül e még valaki?Gurulhatnánk közösen.06.20.2654626
saliati: Ki volna a túravezető egyébként?
saliati: A szept. 13-14 lenne nekem a legjobb, esetleg a 20-21-i hétvége. Igény esetén meg toldhatjuk 1 péntekkel, vagy hétfővel.
saliati: Ez jó hír! Pola ajánlott szállást: http://www.remeteturul.ro/bemutatkozas
FMP Csaba: Úgy néz ki Ati találtam túravezetőt Romániába, jövő héten egyeztetek vele.
saliati: Teljesen vakon vagyok, túravezető és szállás kerestetik! :)

Csak a regisztrált felhasználók küldhetnek üzeneteket, regisztrálj vagy jelentkezz be
<<  Augusztus 2014  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
1821222324
25262728293031

Hőtérkép

maps

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Címlap

Paplógó Gabi búcsúztatása

Kedves motoros barátaink!

Mint arról korábban értesülhettetek, 2012 szeptember  16.-án tragikus körülmények között, motorbalesetben elhunyt Paplógó Gábor motoros társunk.  Gábort sokan ismerték, szerették, ezért Zselé „Karai Csaba” kezdeményezésére úgy döntöttünk,- természetesen a családdal történt egyeztetést követően-, hogy egy motoros felvonulással kísérjük el barátunkat utolsó útjára.

Paplógó Gábor1A motoros búcsúztatás programja a következő:

Gyülekező helyszíne: MOL benzinkút, Dorozsmai út

Gyülekező időpontja: 2012.09.27 Csütörtök 13:30-14:00

Indulás: 14:00

Útvonal: Szeged-Kiskundorozsma-Zsombó-Forráskút

Temetés helyszíne: Forráskúti temető

Temetés időpontja: 15:00

A felvonulás vezetője: Karai Csaba „Zselé”

Várunk minden kedves ismerőst, barátot, aki szeretne részt venne Gábor búcsúztatásán.

Paplógó Gábor2

 

Motoros baráti üdvözlettel:

Balogh Csaba  és  Zvolenszki János