Kapcsolás ki/be Vigyorok Történet GYIK Kide Chat
Jockey: Janó! Mikor akarod szétteríteni az áldást az FMP többi motorjára?...:) Fél tízkor hívtam Tibit, a főszervezőt, mondván itt Tápén már dörög és elkezdett az "égi áldás" jönni - mi a teendő?? Azt mondta, ő mindenképpen ki kell menjen motorral, vagy kocsival, de "esőnap" még nincs kijelölve. Utólag tudtam meg, hogy mégis megtartották... sajnálom, hogy nem mentem, de a bal kezem még be van kötve, kesztyűt nem tudok húzni rá, eláztatni pedig nem szabad..
Zvoli: az esőnek volt betudható
Tanárúr: Egyedül képviseltem az FMP-t az Autóklub által szervezett ma délelőtti motorszentelésen:-(
intercooler: Üdv, Sziasztok!
Aug-2-3-4 .én kiruccanunk egy 6 fős társasággal Transfogarasra. Ha tud valaki a tapasztalatai alapján jó szállást, (Nagyszeben, vagy környéke) és útvonal ajánlást megköszönnénk:)
Zvoli: KedvesZsuzsa! Az FMP Motorosok csapata nevében köszönöm a visszajelzését. Tomit nagyon szeretjük, nem volt kérdés egy pillanatig sem, hogy motoros barátunkat motorosként, motorokkal kísérjük el nagy útjára. Tomihoz valóban nagy a ragszkodásunk, emlékét a szívünkben megőrizzük! Tisztelettel: Zvolenszki János
Holik Tamásné: Kedves Motoros FIÚK! Köszönöm a csendes bánatukat! Tisztelet Önöknek az együttérzésért, a részvételükért! Megható a kedves ragaszkodásuk! Köszönet az egész családom nevében! Holik Tamásné Zsuzsa
Holik Tamásné: Kedves Motoros FIÚK!
Marchy: Nagyon szívfájdító, hogy ilyen eseményt kellett megszervezni, és azt kell hogy mondjam, ennél profibban nem is lehetett volna! Köszönjük!!!
Tomi családjának pedig sok erőt, kitartást és megnyugvást kívánok! :(
Zvoli: Köszi Doki a segítséget, örülök, hogy ez a visszajelzés jött a főszervezőtől, szerintem is profin sikeredett a mai nap lebonyolítása, bár inkább szervezzünk örömtelibb eseményt legközelebb. Nyugodj Békében Tomi!
FMP Csaba: Köszönjük Doki mi is a szervezést, Tomi méltó módon lett búcsúztatva! Nyugodjon Békében!
Jockey: Köszi, hogy eljöttetek Tomi barátunkat utolsó útjára elkísérni, és köszi a fegyelmezett, pontos együttműködést, aminek eredményeként a főszervező röviden annyit mondott: köszi Doki, profi volt! Most ezt kiterjeszteném: köszi FMP motorosok, profi volt! Holik Tomi, nyugodj békében, emlékedet megőrizzük!!
Holik Tamásné: Tisztelettel köszönjük! Az egész Család
partsap: Kedves Zsuzsa! Rettentően sajnáljuk a történteket, nem találok szavakat amik enyhíthetnék a bánatát, kérem fogadja őszinte részvétemet!
Zvoli: Kedves Zsuzsa! Fogadják Őszinte Részvétünket, osztozunk fájdalmukban. Tomi személyében példaképet, sokunk számára barátot veszítettünk el. Emlékét szívünkben megőrizzük! Tisztelettel: Zvolenszki János

Csak a regisztrált felhasználók küldhetnek üzeneteket, regisztrálj vagy jelentkezz be
<<  Július 2014  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Hőtérkép

maps

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Címlap

Paplógó Gabi búcsúztatása

Kedves motoros barátaink!

Mint arról korábban értesülhettetek, 2012 szeptember  16.-án tragikus körülmények között, motorbalesetben elhunyt Paplógó Gábor motoros társunk.  Gábort sokan ismerték, szerették, ezért Zselé „Karai Csaba” kezdeményezésére úgy döntöttünk,- természetesen a családdal történt egyeztetést követően-, hogy egy motoros felvonulással kísérjük el barátunkat utolsó útjára.

Paplógó Gábor1A motoros búcsúztatás programja a következő:

Gyülekező helyszíne: MOL benzinkút, Dorozsmai út

Gyülekező időpontja: 2012.09.27 Csütörtök 13:30-14:00

Indulás: 14:00

Útvonal: Szeged-Kiskundorozsma-Zsombó-Forráskút

Temetés helyszíne: Forráskúti temető

Temetés időpontja: 15:00

A felvonulás vezetője: Karai Csaba „Zselé”

Várunk minden kedves ismerőst, barátot, aki szeretne részt venne Gábor búcsúztatásán.

Paplógó Gábor2

 

Motoros baráti üdvözlettel:

Balogh Csaba  és  Zvolenszki János